Carlos Berlocq v Jose Hernandez Fernandez

17.03.2017
ATP Challenger
Hardcourt
Buenos Aires, USA

Copa Ciudad de Tigre er en Challenger turnering som blir arrangert for aller første gang i Buenos Aires. Denne turneringen spilles på hard court og i dette spillet ser vi hjemmehåpet og førsteseedede Carlos Berlocq møte Jose Hernandez Fernandez fra Den Dominikanske Republikk.

Berlocq (62) har vunnet flere Challenger-turneringer i Buenos Aires og for en måned siden var han helt fremme i semifinalen i en ATP-turnering her. Der ble Kei Nishikori for sterk etter tre jevne sett, men det vitner om kvalitet. Han slo blant annet ut David Ferrer enkelt i to sett. I første runde i denne turneringen lekte argentineren seg videre med 6-0 6-4 mot den solide franskmannen Mathias Bourgue.

Jose Hernandez Fernandez (250) kan skilte med en semifinale i en Challenger i Buenos Aires som sitt beste resultat i karrieren. Han står med to Futures titler på grus og er på alle måter en underlegen spiller i forhold til Berlocq. I første runde karret han seg videre etter å ha vunnet et tie break i avgjørende sett mot lavere rankede Caio Zampieri.

H2H er 1-0 i favør Berlocq, etter at de møttes på grusen i fjor. Berlocq har vunnet 21 av hans siste 23 kamper mot spillere ranket lavere enn 200 i verden, mens Fernandez kun har vunnet 3 av hans siste 15 mot spillere i topp 100. Dette er klar tale, og med mindre Berlocq blir skadet, kan jeg ikke se hvordan han skal rote vekk denne kampen. Oddsen er 1.26 hos MarathonBet, og selv om den er lav, finner jeg likevel verdi.

Carlos Berlocq at 1.26 for 8 units.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s